Bu yıl 84. kez kapılarını açacak İzmir Enternasyonal Fuarı'na iddialı bir şekilde hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 180 metrekarelik stantta proje ve yatırımlarını tanıtacak. Stantta, ilçenin simgesi olan Anıt'ın da 3 metrelik dev maketi yer alacak.

Türkiye'nin en büyük ve köklü fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 84'üncü kez açılacak İzmir Enternasyonal Fuarı, 28 Ağustos- 6 Eylül tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda ziyaretçilerini kabul edecek. Yaklaşık 2 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarın bu yılki ana teması ise ‘eğitim’ olacak.

Karşıyaka Belediyesi, İEF'ye bu yıl 180 metrekarelik stantla katılacak. 3. Hall giriş kapısının yanında yer alan stanttaki 8 ayrı iletişim noktasında başta ‘Karşıyaka'nın Filizleri Projesi’ olmak üzere belediyenin eğitime yönelik proje ve yatırımları ile uluslararası çalışmalar ve ödüller, kültürel ve sanatsal faaliyetler, çocuklara ve gençlere yönelik hizmetler anlatılacak. Ziyaretçiler, diledikleri konularda bilgi ve dökümana ulaşabilecek.

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası da her gün stantta vereceği mini konserler ile ziyaretçilerin güzel vakit geçirmesini sağlayacak. Belediyenin halk oyunları ekibi de sergileyecekleri gösteriler ile fuara renk katacak.