Çukurova Belediyesi’nin “Her Ayın 19’unda Saat 19.00’da” adıyla gerçekleştirdiği etkinliğe Prof. Dr. Ruşen Keleş ve Çukurova Üniversitesi’nden Prof. Dr. Bülent Çukurova konuk olacak.

Atatürk’ün bilinen ve bilinmeyen tüm yönleriyle ele alınacağı etkinliğin bu ayki konuğu alanında uzman iki profesör olacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü toplumun her kesiminin doğru ve bütün yönleriyle anlaması için hazırlanan programda kamu yönetimi, kentleşme ve çevre bilimleri alanında usta bir isim, siyaset bilimci Prof. Dr. Ruşen Keleş ve uzmanlık alanı 'Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet tarihi' olan Prof. Dr. Bülent Çukurova konuk olacak.

19 Şubat Perşembe akşamı Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak panele Adanalıları davet eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ’’Etkinliğimize konuk olacak isimler vatandaşlarımız tarafından her ay merakla bekleniyor. Alanında usta ve uzman olan isimler her ay Atatürk’ü, Cumhuriyeti ve ustası oldukları alanları anlatmaya devam edecek.” diye konuştu.