Çukurova Belediyesi'nin ücretsiz tiyatro oyununun perdeleri bu kez Sevgi Evleri'nin minik misafirleri için aralandı. Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde sahnelenen, Türkiye’nin en renkli ve ışıklı tiyatro oyununa misafir edilen kimsesiz çocuklar, ‘Gökkuşağının Altında'yı büyük bir keyifle izledi. Oyun bitimi oyuncularla fotoğraf çektiren minikler Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e teşekkür etti.

Belediyenin şehir tiyatrosu ekibi, büyükler için hazırlanan “Bay Kolpert” oyunundan sonra, şimdi "Gökkuşağının Altında" çocuk oyununu sahneliyor. Türkiye’nin en renkli ve ışıklı, görsel efektlerle süslenmiş ilizyon gösterileriyle çocukları harikalar diyarına götüren oyunun bu haftaki konukları Sevgi Evleri'nde kalan çocuklardı. Yaşları 6 ile 13 yaş arası değişen kimsesiz çocukların büyük bir bölümü ilk kez tiyatroyla Çukurova Belediyesi'nde tanıştı. Oldukça eğlendikleri gözlenen Sevgi Evleri’nin daimi misafirleri, oyunun müziklerine de eşlik ederek, oldukça keyifli bir gün yaşadı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çocuklarımız bizlerin her şeyi ve geleceğidir. Onları mutlu etmek dünyanın en değerli hazinesidir.” dedi. Başkan Çetin, Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelenen bu eşsiz tiyatro oyununu tüm Adanalı çocuklara armağan ettiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.