Zirve Üniversitesi'nin Kültür, Sanat ve Spor Şenliği olan ZirveFEST 2015'de ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı. Binlerce kişiyi sevilen şarkılarıyla coşturan sanatçı, albümüne düetiyle destek verdiği Gökhan Bölükçü'yle de sahneyi paylaşarak iki parça seslendirdi.

Zirvelilerle, konserde buluşan Kıraç, şarkılarının binlerce kişinin eşliğiyle birlikte söyledi. Büyük bir ilgi gören sanatçıya, 'Senin Gibisi' albümüyle müzik piyasasına giriş yapan Türk pop-rock müziğinin yeni isimlerinden Gökhan Bölükçü de konserin bir bölümünde eşlik etti. Kıraç, 'Hüzün Sisleri' şarkısında düet yaptığı genç sanatçıyla, 'Karahisar Kalesi' ve 'Talihim Yok Bahtım Kara' isimli eserleri birlikte seslendirdi.

Bölükçü'nün yükselen bir yıldız olduğunu söyleyen Kıraç, genç sanatçının, müzik dünyasında önemli yerlere geleceğine olan inancını vurgulayarak, “Ben kendisini çok beğeniyorum. Mücadeleci ve azimli biri. Umarım hem bizimle birlikte hem de bizden sonra iyi yerlere gelecektir” şeklindeki temennisini dile getirdi.

Havai fişek gösterileriyle son bulan konseri Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu ve Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa da takip etti.