Mahsun Kırmızıgül, 'Mucize' filminin gidişatından çok memnun olduklarını söyledi. Filmin vizyona girmesinin üzerinden 17-18 gün geçtiğini, bu süreçte izleyici sayısının ise 2 milyonun üstüne çıktığını belirten Kırmızıgül, “Galiba cuma günü 20. günde iki buçuk milyona ulaşacak. Çok mutluyuz.” dedi.

Mucize filminin Eskişehir galası Özdilek Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Filmin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, başrol oyuncusu Talat Bulut ile oyuncu Ali Sürmeli’nin katıldığı galaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Günümüzde çekilen Türk filmlerini eleştiren Kırmızıgül, "Artık Mahsun Kırmızıgül sinemasını az çok biliyorlar. Çünkü biz çok büyük emekler sarf ediyoruz.” diyerek şunları söyledi: “Yanlış anlaşılmasın ama Türkiye'de artık 3 ayda 4 ayda bir sinema filmleri çekiliyor.”

Mahsun Kırmızıgül, bütün filmlerinde, gerek Beyaz Melek, gerek Güneş'i Gördüm, gerek New York'ta Beş Minare, gerek Mucize olsun bu filmlerin hepsine çok büyük emekler verdiklerini aktardı. Mucize filminin gidişatından çok memnun olduklarını dile getiren Kırmızıgül, “Ve bunlar yaklaşık 1,5 - 2 yıllık çalışmalar sonucunda aslında vizyona çıkıyor, insanların karşısına çıkıyor. Biz bugün Mucize'nin gidişatından çok memnunuz. Mucize vizyona gireli 17 günde 18 gün oldu ve izleyici sayısı 2 milyonun üstüne geçti. Galiba cuma günü, Mucize'nin vizyona girişinin 20. gününde iki buçuk milyona ulaşacak. Çok mutluyuz." ifadesini kullandı.

“ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE HOCALIK YAPTIM”

Filmin oyuncularından Ali Sürmeli ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde yıllar önce hocalık yaptığını anlattı. Sürmeli, "Eskişehir biraz yeni şehir olmuş. Eskiden de geldiğim için biliyorum. Burada Anadolu Üniversitesi'nde hocalık yaptım. Hocalık yapmayı bu üniversitede öğrendim." diye konuştu.

Mucize filminin başrol oyuncusu Talat Bulut ise başarıya ulaşmanın vizyonunu geliştirmeyi Mahsun Kırmızıgül’den öğrendiğini kaydetti. "Ben bu üçlünün en küçüğüyüm. Bakmayın saçlarım öyle beyazladığına.” ifadesini kullanan Bulut, şöyle dedi: “Ali Sürmeli benim ustam sayılır. Ne öğrendiysem ondan öğrendim. Ama bir film setinde olmanın, yönetmen oyuncu ilişkisinin en keyifli, sonucunda başarılara ulaşmanın vizyonunu geliştirmeyi de en iyi şekilde Mahsun Kırmızıgül ile çalışarak öğrendim."

Kırmızıgül, Sürmeli ve Bulut, daha sonra vatandaşlarla birlikte Mucize filmini izledi.