Zonguldak'ta 5,5 yaşındaki bir çocuğun yaptığı resimler ve çeşitli el işi eserlerden oluşan sergisi büyüklerin ilgisini çekti. Anasınıfı öğrencisi Baran Bozacıoğlu'nun yaptığı sulu boya, yağlı boya ve karakalem resimleri ile el işi eserlerinden oluşan sergi, Sergi Odası'nda açıldı. Açılışa katılan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, küçük öğrenciyi tebrik etti.

Kozlu Kocatepe İlkokulu Ana sınıfı öğrencisinin eserleri büyük ilgi çekti. Açılış törenine Başkan Akdemir'in yanısıra küçük Baran'ın anne babası, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de hazır bulundu. Baran'ın küçük yaşından beri resme meraklı olduğunu belirten baba Hüseyin Bozacıoğlu, "Anasınıfına başladıktan sonra resme daha çok merak sardı. Akşam annesini hiç boş durdurmuyor. Sürekli el işi faaliyeti yapmak istiyor. Devam ettirmek isterse biz destekleriz." dedi. Resim yapmaya 3 yaşından itibaren başladığını ifade eden Baran Bozacıoğlu, "Kardan adam, dinazor, balık yaptım. Büyüyünce polis olacağım" diye konuştu.

Öğretmen Fatma Özkeskin ise "Baran'ın öğretmeni olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. Baran'ın okul öncesi programında yaptığı etkinliklerden bazılarını sergiledik. Ben Baran'la gurur duyuyorum. Bu tür etkinliklerin çocuğun ilk okula hazırlanmasında, duygularını yansıtmasında son derece etkili olduğunu biliyorum. Bu tür etkinliklerle çocukların kendilerini ifade edebilecekleri ortamlar hazırlamaya çalışıyorum. Ama bunların hepsinde ailenin rolü çok büyük." şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Recep Kıyar ise şunları söyledi: "Öğrencimizi ve öğretmenimizi bu yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Baran'ın da çalışmaları gerçekten çok güzel. İnşallah ileride ülkemizin en başarılı ressam ve sanatkarlarından olur."