Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kahramanmaraş 1. Kitap ve Kültür Fuarı sona erdi, ama büyük bir sevgiyi de arkasında bıraktı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un, en güzel hizmetti olarak değerlendirilen Kitap fuarına yüz binlerce kitapsever yoğun ilgi gösterdi ve Kahramanmaraş 1. Kitap ve Kültür Fuarı'nın her kesimden ziyaretçisi oldu.

İşte bu akın akın ziyaretçilerden bir grubu da Abdülhamit han camii Kuran kursu öğrencileriydi. Abdulhamithan camii Kur'an kursu öğrencileri Cami İmam hatibi Ömer Faruk Şirikçi'nin katkılarıyla Kafum kitap ve kültür fuarına götürüldü. İmam hatip Ömer Faruk Şirikçi öğrencilerle bizzat ilgilendi her stanttan birer kitap alarak onlara hediye etti. Alınan kitapların “bir hafta sonra özetini isterim” dilek ve temennisiyle Kuran Kursu öğrencilerinin gezisi mutlu bir şekilde son buldu.

60 Kuran Kursu öğrencisinin katıldığı kitap fuarı gezisine Kuran Kursu yöneticisi Emin Gül ve öğretici Ramazan Okumuşta öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Kitap fuarındaki Stantları tek tek gezen Kurs öğrencileri başta Cami İmam Hatibi ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Yoğun ilgi gösterilen fuarda öğrenciler bir de hatıra fotoğraf çektirdiler.

(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)