Kahramanmaraş Belediyesi ile Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk eğitim Merkezi işbirliği ile açılan ”˜Kişisel Gelişim Kursları'ndan Tezhip Çini Minyatür ve Takı Tasarım Kurslarında sekiz aylık eğitimin ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi açılışının ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Tezhip-Çini ve Minyatür Kursuna katılarak eğitim gören kursiyerler; Oğuz Taşkırmaz, Pakize Ağralı, Aysel Ödemiş,Didem Boz, Hidayet Beyazıt, Filiz Arslan,, Melek Gözüağca,, Nurhayat Bayazıt, Abbasiye Şişman, Fatma Kangal, Ayşe Özdemir, Zehra ekiz, Hülya Baltacı, Hülya Başkonuş,İkbal Yaşa ve Dilek Aloğlu'na sertifikaları verildi.

Takı Tasarım Kursuna katılarak 8 ay boyunca eğitim gören kursiyerler; İlkay Uyan, Nigar Taşkesen, Sibel Keskin, Şerife Dağ, Hatice Alagöz, Suzan Küçükdalkıran, Selma Nacaroğlu, Ayşen Alagöz, Nilüfer Öper, Şeyma Göl, Ayşe ekmekçi, Meliha Parlak, Hülya Ağdaş ve Hülya Karatutlu'ya sertifikaları verildi.

Sertifika dağıtımının ardından Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Av. Hasan Kara ile diğer ilgililer ve kursiyerler hep birlikte sergiyi gezdiler.

Sergi, açılışının ardından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci, Tezhip-Çini ve Minyatür Kursiyerleri adından Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a çini işlemeli tabak hediye etti.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da açılış davetine icabet ettiklerinden dolayı Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve yönetim kurulu üyelerine çini işlemeli tabak hediye etti.