Yaktın Beni adlı komedi filminde, Uğur Yücel’in canlandırdığı Macit’in büyük aşkı Leyla karakteriyle izleyici karşısına çıkan Meltem Cumbul, film ekibi ile birlikte Adanalı sinemaseverlerle buluştu. Filmin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in yazdığı filmin özel gösterimi Adana Optimum’da yapıldı.

Yaktın Beni ile ilk kez bir komedi filminde oynayan Meltem Cumbul, sevenlerinin karşısına çıktı. Programa filmin yönetmeni Can Yücel, senaristi Uğraş Güneş, rol arkadaşları Uğur Yücel ve Hasibe Eren ile birlikte gelen Meltem Cumbul filmde canlandırdığı karakterinden ve set ortamından çok keyif aldığını söyledi.

Aldığı ulusal ve uluslararası birçok ödülle, Türk sineması ve tiyatrosuna ismini başarıyla yazdıran ünlü oyuncu Meltem Cumbul, canlandırdığı karakter için “Leyla sağduyulu bir kadın ve benim oynamaktan çok keyif aldığım bir karakter oldu.” dedi.

Filmde bir dizi olayların olduğunu ve bütün olayların karikatürize edilerek anlatıldığını ifade eden Cumbul, “Leyla, komedi unsurunu film boyunca taşıyor. Senaristimizin bu şekilde bir oyunculuk öngörmüş olması çok hoşuma gitti." diye konuştu.

Filmin yönetmeni Can Yücel’le çalışmanın da çok keyifli olduğunu vurgulayan Cumbul, "Can, yumuşak, hoşgörülü, ve dayanışma içinde olan bir yönetmen. Babası Uğur Yücel ile tam bir uyum içerisinde. Set ortamında birbirimizi hiç kırmadık, üzmedik. Aile sıcaklığıyla bir film yaptık. Adanalı sanatseverleri de keyifli anlarımıza ortak ettik.” ifadelerini kullandı.