Eğitimci Yazar Merziye Daloğlu ilk kitabı Demedi Demeyiniz'in imza gününde okurlarıyla buluştu. Kahramanmaraş İsmail Kurtul ilkokulu Öğretmeni olan Daloğlu'na okuyucuları büyük ilgi gösterdi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi Bahçesindeki Çay Bahçesinde düzenlenen imza törenine Yazar merziye Daloğlu'nun meslektaşları, velileri, arkadaşları ve çok sayıda okuru katıldı. Merziye Daloğlu'na kitaplarını imzalatan okurları yazarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yazar Merziye Daloğlu imza günüyle ilhili olarak yaptığı açıklamada "Öncelikle mesleğinin öğretmenlik olduğunu" belirten yazar, "çocuklara küçük yaşta okuma sevgisinin aşılanması gerektiği" üzerinde durdu.
"Kendisinin de çok kitap okuduğunu ve artık bu birikimin kağıda aktarılması gerektiği düşüncesiyle günlük yaşamda aldığı dersler, olaylar sonucu yaşanan tecrübeleri bir kitapta toplamaya karar verdiğini" söyleyen Eğitimci Yzzar Merziye Daloğlu "Bazen hüzünlendiren bazen gülümseten ve hayatın ta kendisi olduğunu söylediği kitabının büyük kitlelere ulaşmasını diliyoruz" dedi.

İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR