Türk pop müziği grubu Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin son konserinde sahne aldı. Konsere katılan İstanbullular, MFÖ’nün şarkılarıyla coştu.

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan MFÖ’nün Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’daki konserini binlerce kişi izledi. ‘Asabiyim Ben’, ‘Uykulu Gözler’, ‘Yandım Yandım’, ‘Ali Desidero’, ‘Uykulu Gözler’ ve ‘Sakın Gelme’ gibi yüreklerde yer eden şarkılarıyla Büyükçekmecelileri coşturan MFÖ, sahne şovlarıyla da büyük alkış topladı.

Konser sonunda sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, dünyanın iyi kültür ve sanat festivalinde Türkiye’nin en iyi müzik gruplarından birini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Akgün, Mazhar, Fuat ve Özkan’a Büyükçekmece’nin simgesi tarihi Mimarsinan Köprüsü’nün maketini ve çiçek takdim etti.

Mazhar Alanson da, Akgün’e teşekkür ederek, “Büyükçekmece’de böylesine coşkulu bir dinleyici kitlesiyle karşılaşma bizi çok mutlu etti.” dedi.