Murat Kekilli'nin 15 Temmuz Marşı sosyal medyayı salladı. Murat Kekilli 15 Temmuz darbesi için yazdığı marşla vatandaşları coşturdu. Miting alanlarında da çalınmaya başlanan Murat Kekilli 15 Temmuz Marşı coşkuyla izleniyor. Murat Kekilli'nin söylediği 15 Temmuz Marşı izle.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik olarak Murat kekilli tarafındna yazılan "15 Temmuz Marşı" vatandaşlardan çok büyük ilgi gördü. İşte Murat Kekilli'nin 15 Temmuz Marşı ve onun 15 Temmuz Marşı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Türk milletinin, 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişiminin ardından günlerdir meydanlarda dünyada eşine ender rastlanan şekilde bağımsızlık nöbeti tuttuğunu söyleyen ünlü sanatçı Murat Kekilli demokrasiye sahip çıkan Türk Milletinin bu tepkisii bir marşla ölümsüzleştirmek istediğini söyledi.

15 TEMMUZ MARŞI'NIN SÖZLERİ


"Şanlı yurdumun tarihine bak / Var mıdır ki eşi benzeri? / Dağı, taşı, toprağı, tek, bir yüreği / Çınlıyor şehitlerin sesi / Haydi, haydi, haydi sen de durma / Sen de vatan millet aşkına / Sen de çalış Allah aşkına" sözleriyle başlayan eserde, mehter müziği enstrümanları kullandı.

İŞTE MURAT KEKİLLİ'NİN 15 TEMMUZ DARBE MARŞI: