Nilüfer Eğitim Kurumları’nın minik yetenekleri Nilüfer Bademli Koleji'nde sahne alarak İngilizce olarak yeteneklerini sergiledi.

Macide Kahraman Koleji öğrencilerinin düzenlediği sanat şöleni aileler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Nilüfer Bademli Koleji’nde gerçekleşen ‘Sanat Şöleni’nde sahne olan Macide Kahraman öğrencilerinden oluşan orkestranın performansının ardından konuşma yapan Macide Kahraman Koleji Müdürü Feyzullah Çarkçı, sanat dallarıyla uğraşan öğrencilerin huzur bulduklarını, kendilerini daha iyi tanıdıklarını, kötülüklere yönelmediğini söyledi.

Macide Kahraman Koleji Müdürü Feyzullah Çarkçı gösteri yapan öğrencilerin ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri olduğunu belirterek, "Güzel dairede her türlü yeteneğin, sanatın, müziğin, tiyatronun, gösterinin ürünü olarak, Macide Kahraman olarak başladığımız bu güzel yolda çok kısa sürede, çok sağlam bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Bu performansları sergileyen öğrencilerimiz anasınıfın bir üstü olan 1. ve 2. sınıf öğrencileri. Bir yönüyle baktığınızda sadece bir ilkokul ama yaptıkları, becerileri, hevesleri ve enerjileriyle ortaokul seviyesinde üretim çıkaran, verilen görevleri doğal ve rahat yapan bu güzel parlak öğrenciler bizlere mutluluk veriyor." dedi.

'GÖSTERİ ÇALIŞMALARI OLDUKÇA EĞLENCELİ GEÇTİ'

Müdür Feyzullah Çarkçı, gösteri çalışmalarının okulda gün boyunca eğlenceli geçtiğini, eğitimlerin alanında öğrenim görmüş deneyimli öğretmenler tarafından verildiğini söyledi. Müdür Çarkçı öğrencilere hiçbir enstrümanı zorla öğretmediklerini her öğrencinin yeteneğine göre enstrüman verildiğini belirtti. Müdür Çarkçı doğru zamanda, düzgün bir yaklaşım sağlandığında ve ortam sağlandığında öğrencilerin güzel ürünler ortaya çıkardığının altını çizerek şu ifadeleri kullandı: "Nilüfer Eğitim Kurumları Bursa’da en öncü ve en köklü kurumlarından bir tanesi. 30 yılı aşkın temel girişimiyle beraber Macide Kahraman hamlesiyle ve diğer bütün şubeleriyle eğitime öğretime ilim ve irfana yatırım yapmaya ve gelecek nesilleri yetiştirmeye devam edecek."

Sanat şöleninde yapılan İngilizce yarışmasında birincilik kazanan Berra Dutlu’ya ve resim alanında birinci olan Begüm Türkmen ve Zehra Uzunoğlu'na ödül takdim edildi. Savunma sanatı olan wushu’da birincilik kazanan Macide Kahraman Koleji Spor Kulübüne kupa ve madalya verildi. İngilizce olarak canlandırılan Şirinler ve Kırmızı Başlıklı Kız konularıyla öğrenciler kapanış için ışık dansıyla gösteri yaptı.