Samsun Piazza AVM’de faaliyet gösteren NT mağazası, okurlarla yazarları buluşturmaya devam ediyor. Eğitimci-yazar Mehmet Yılmaz, Piazza AVM'deki NT mağazasında okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı, okurları ile fotoğraf çektirdi.

Eğitimci-yazar Mehmet Yılmaz‘ın, geçtiğimiz eylül ayında çıkan Derviş Hoca adlı romanı Samsunlu hemşehrilerinin büyük ilgisini gördü. Yılmaz, ''Samsunlu ve Samsun'da yaşayan biri olarak burada öğrencilerim, öğretmen arkadaşlarım, dostlarım ve hemşehrilerimle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Elma dalından uzağa düşmezmiş, bundan önceki bütün kitaplarım Samsun'dan bahsediyordu.Olumlu tepkiler aldım. Kısmetse yaz sonunda yeni bir romanımız çıkacak. Orada ise 1.Dünya Savaşında Romanya cephesinde şehit düşen büyük dedesinin izini süren bir genci göreceksiniz. Bu gibi etkinlikler yazan insanlar için gerçek bir motivasyon kaynağı oluyor." dedi.

NT mağaza yöneticisi İbrahim Gürgüz ise ikincisi yapılan imza günü etkinliklerinin devam edeceğini söyleyerek, şu anda bir kaç yazarla daha görüştüklerini, ilerleyen günlerde bunlarında duyurusunu yapacaklarını belirtti.