Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, ’Sanat Odunpazarı’nda sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğüne bağlı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, ocak ayında da tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor. Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezinde tiyatro severlerle bir araya gelecek olan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, yarın saat 20.00’de ’O.B.E.B.’ adlı tiyatro oyununu sahneleyecek.

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğünün bu sezondaki ikinci yeni oyunu yeni oyunu olan ’O.B.E.B.’, Yiğit Serdemir tarafından kaleme alındı. Kıvanç Pehlivanoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı ’O.B.E.B.’in dekor tasarımını Anıl Ateş Işık, kostüm tasarımını Çiğdem Yumurtacı, müziğini ise Serhat Demirtaş üstlendi. Bir psikolog ve yardımcısı tarafından psiko-drama yöntemiyle dört kadının istenilen insanı yaratma yolunda yönlendirilmelerini işleyen ’O.B.E.B.’de “Kim Bu O.B.E.B. ?” sorusu ile seyirci baş başa kalıyor. O.B.E.B., farklı biçimi ile seyirciye de bir şeyler sorgulatmayı hedefliyor. Oyun sonunda seyirci O.B.E.B.’in dönüştürdüğü insanların gerçek hayatta kim olabileceklerini bulmaya çalışıyor.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, tiyatro severler ile buluşmaya devam edecek

2017 yılında başarılı oyunları ile tiyatro severlerin gönlünde taht kuran Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 2018 yılında da tiyatro severlerle bir araya gelmeye devam edecek. Ocak ayının ilk yarısında bir çok oyunu kapalı gişe oynayan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Ocak ayının ikinci yarısında da tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor. 20 Ocak cumartesi günü saat 20.00’de O.B.E.B adlı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluşacak olan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, hafta içi ise çocuk oyunlarını minik izleyicilerinin beğenisine sunacak. 23 Ocak salı günü saat 11.00’de ’Sokak Kedileri’ adlı çocuk oyunu ile minik tiyatro severlerle buluşacak. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 25 Ocak perşembe günü saat 20.00’de ’Yeşilçam’, 27 Ocak cumartesi günü ise prömiyerinde Başkan Kurt’un da yer aldığı ’Tutuklu Şiirler’ adlı tiyatro oyununu sahneleyecek. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu; 28 Ocak pazar günü ’Kukla Rüyası’, 30 Ocak salı günü ise ’Sokak Kedileri’ adlı çocuk oyunları ile tiyatro severlerle buluşacak. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nun oyunlarını izlemek isteyen vatandaşlar, biletlerini Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi ile Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi gişelerinden temin edebilecekler.