Bugün Belçika’da vizyona giren ve dün ünlü oyuncu Fırat Tanış’ın da katıldığı galada seyirciyle buluşan ‘Öğrenci İşleri’ filmi seyircileri kahkahaya boğdu. Brükselli işadamı Durmuş Ünal’ın da müfettiş rolüyle yer aldığı film, ayakta alkışlandı.

‘Öğrenci İşleri’ filmi, seyirciyi kahkahaya boğdu. Dün akşam gerçekleştirilen gala gösteriminde salon tamamen dolarken, filmin başrol oyuncusu Fırat Tanış ve müfettiş rolündeki Brükselli İş Adamı Durmuş Ünal da galada hazır bulundular. Yapımcılığını Eşrefpaşalılar filminde de imzası bulunan M. Yusuf Kulaksız’ın üstlendiği komedi filmi, küfürsüz ve her aile bireyinin rahatlıkla izleyebileceği bir film olarak ön plana çıkıyor. Gala gösteriminde filmi izleme fırsatı bulan seyirciler, filme tam not verirken, film sonunda emeği geçenleri ayakta alkışladılar. Öğrenci İşleri, bugün itibariyle tüm Kinepolis salonlarında izlenebilecek.

İki zıt kardeşin dershane kavgası üzerinden Türkiye’nin fotoğrafını çekmeye çalışan filmi, yapımcı Yusuf Kulaksız ‘Hababam tadında’ bir film olarak yorumlarken, tüm seyircilerin desteğini beklediklerini ve 2 yeni projenin de yolda olduğu müjdesini verdi.