Başrollerini Murat Akkoyunlu, Fırat Tanış ve Yeliz Şar’ın paylaştığı ‘Öğrenci İşleri’ adlı film, 28 Mayıs'ta Hollanda'da vizyona girecek.

'Geniş Aile' dizisinin 'Kara Bilal'i Fırat Tanış, 'Zekai'si Bora Akkaş ve 'Ulvi'si Bülent Çolak'ın rol aldığı filmde; bir başka fenomen dizi 'İşler Güçler'in sevilen oyuncuları Yeliz Şar ve Murat Akkoyunlu da yer alıyor. Bu isimlere, son dönemin dikkat çeken oyuncularından 'Seksenler'in 'Elvan'ı Begüm Öner ve 'Kanıt' dizisinin 'Komiser Selim'i Deniz Celiloğlu da eşlik ediyor.

Yapımcılığını Yusuf Kualaksız'ın üstlendiği, senaryosunu Kamuran Süner'in yazdığı 'Öğrenci İşleri'nin yönetmen koltuğunda ise Talip Karamahmutoğlu oturuyor. Film, 28 Mayıs'ta Hollanda'nın Amsterdam, Rotterdam, Arnhem ve Lahey şehirlerinde izleyicisiyle buluşacak.

Yapımcı Yusuf Kulaksız, Öğrenci İşleri'nin filminin birbirine zıt iki kardeşin hayat hikayesini anlattığını söyledi. Kulaksız "Hababam Sınıfı tadında bir Türkiye fotoğrafı çiziyor. Üniversite sınavına hazırlanan iki sınıf üzerinden ve birbiri ile mücadele eden iki kardeş üzerinden, birisi müteahhit, birisi de eğitimci. Bunların oluşturduğu iki sınıf üzerinden bir Türkiye fotoğrafı çekiyor. Ve geçim ile seçim ile yaşadığımız onca ağır gündemle bunalan insanımıza kısa bir terapi vaat ediyor." dedi.