Adana Özel Burç Vural İlkokulu ve Ortaokulu Kutlu Doğum Haftası’nı birbirinden farklı etkinliklerle dolu dolu kutluyor.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri açtıkları sergide Hz. Muhammed (SAV) ile ilgili düşüncelerini tek bir defterde toplarken, ilkokul öğrencileri ise yapılan yarışmada okudukları şiirlerle O'nu en iyi şekilde anlatmaya çalıştı. Burç Vural Ortaokulu’nda öğrenciler açtıkları sergide süslemelerle hazırlamış oldukları Hadis-i Şerifleri sergiledi. Burçlu öğrenciler ayrıca sergiye koymuş oldukları defterde, okul öğrencilerinden Hz. Peygamber ile ilgili duygu, düşünce ve fikirlerini yazmalarını istedi.

Burç Vural İlkokulunda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında şiir okuma yarışması düzenlendi. Burçlu minikler, Hz. Muhammed (SAV) ile ilgili yazmış oldukları şiirlerle yarışmaya katıldı. İlkokul 3. sınıflar için hazırlanan yarışmada öğrenciler Hz. Peygamber ile ilgili yazmış oldukları şiirleri jüri huzurunda okuyarak en iyi şekilde anlatmaya çalıştı.

Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında hazırlanan programlar hakkında bilgi veren Burç Vural İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Başol, öğrencilerin Hz. Peygamber'e karşı duymuş oldukları ilgi ve alakanın kendisini çok duygulandırdığını dile getirdi. Ramazan Başol, "Kutlu Doğum Haftası, alemlerin sultanı, iki cihan güneşi, efendiler efendisi, Hz. Muhammed'in doğduğu o kutlu günün kutlandığı haftadır. İnsanlığın içinde bulunduğu karanlık dünyadan kurtarmak, onlara kılavuzluk yaparak yollarını aydınlatmak üzere vazifelendirilmiş olan Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası’na öğrencilerimiz ile birlikte kutlamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadık. Birbirinden muhteşem programların hazırlanmasında emeğe geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." dedi.