Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi İlkokulu öğrencileri, okudukları çocuk dergisi Gonca’nın yazarı 'Gezgin Abi' ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Okul konferans salonunda ilkokul 3 ve 4. sınıflara yönelik bir program ve bilgi yarışması sunan Gezgin Abi, Ahi’li minikleri sevindirdi. Öğrenciler, Gezgin Abi'nin yarışmaları ile sürpriz hediyeler kazandı. Yazar, soru aralarında yaptırdığı etkinliklerle öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Okul Müdürü Arslan Cömert, "Öğrencilerimizin severek takip ettikleri çocuk ve kültür dergisi Gonca’nın yazarlarından Gezgin Abi'yi konuk etmemiz öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Dergiden yazılarını takip ettikleri simayla bir araya gelip hem söyleşi hem de yarışma yapmaları ayrı bir güzellik oldu. Öğrencilerimizin genel kültür ve okuma düzeylerinin daha da ileri düzeye çıkması adına ufuk turları çerçevesinde etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Gezgin Bey’le öğrencilerimiz birlikte oldular hem yarışıp hem eğlendiler. Umarım bundan sonra dergiyi farklı bir gözle okuyacaktır öğrencilerimiz." dedi.