Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali ilginç bir gösteriye sahne oldu. Yurt dışına Eğitime giden öğrenciler, bir anda terminal içinde şarkı söyleyip dans etmeye başladı. İtalya'daki kültürler arası programa katılmadan önce motivasyon için dans eden öğrencilere, turistler de eşlik etti. Bazı yolcular alkışla ritim tutarken, bazıları da bu anları cep telefonlarına kaydetti.

Atatürk Havalimanı’nda dün ilginç bir gösteri yapıldı. İtalya’daki kültürler arasın programa katılmak için arkadaşlarıyla dış hatlar terminaline gelen bir grup öğrenci, seyahat öncesi motivasyonunu artırmak için bir anda şarkı söyleyip dans etmeye başladı. İlginç görüntüleri gören turistlerde dansa eşlik etti.

Öğrencilerden Beste Yıldırım, kültürler arası programla İtalya’ya gidecek arkadaşları yolcu etmek için geldiklerini söyledi. Öğrencilerin motivasyonunu artırmak için etkinlik yaptıklarını dile getiren Yıldırım, dansı tamamen kafalarından uydurduklarını anlattı.

Öğrencilerin bunlarla çok eğlendiklerini belirten Sena Tarım ise bir sene boyunca ailelerinden ayrı kalacaklarını, bu danslarla pozitif olarak ayrıldığını aktardı. Yolculara da katıldıkları için teşekkür etti.