Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Genç Ufuk Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma Dayanışma ve Gençlik Kulübü Derneği ile birlikte hazırlanan "Tarihe Dokun" projesi ile 55 öğrenci 9 öğretmenin Çanakkale'ye gönderildiğini belirtti.

Mahçiçek, bundan sonrada sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz Genç Ufuk Derneğimizin organizasyonuyla Çanakkale seyahati yapacaklar. İnşallah gidecekler ülke için gözlerini kırpmadan canlarını veren ve şehitlik mertebesine ulaşan ecdadımızı Çanakkale'de, şehit oldukları yerde ziyaret edecekler. Tabi bu ziyaret sırasında yol güzergahındaki güzel yerleri de gezme fırsatı bulacaklar. İnanıyorum ki, bu ziyaretlerden sonra inşallah öğrencilerimizin ülkesine, milletine ve bu vatana olan bağlılıkları daha da perçinlenecek."

Öğrencilerin gittikleri yerlerden güzel intibalarla ayrılacağını umduklarını anlatan Mahçiçek, "Ülke sevgileri çok daha perçinlenecek ve unutulmaz hale gelecek. Belediye olarak bu gençlerimizin seyahatleri için bir katkı sağladık. öğrencilerimize yapacakları bu seyahatte ve tüm hayatları boyunca sağlık ve başarılar diliyorum" diye konuştu.