OSMANİYE (AA) - Kadirli'de belediye tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde sahnelenen "Yalancı Aranıyor" tiyatro etkinliği yoğun ilgi gördü.

Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde düzenlenen ve Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının hazırlayıp sergilediği tiyatro, izleyicilerin beğenisini kazandı.

Yunan yazar Dimitri Psatas tarafından yazılan ve çeşitli vaatlerin ardından milletvekili olan Ferekis'in, seçildikten sonra seçmenlerinin talep ve beklentileri karşısında düştüğü çaresizliği anlatan iki perdelik oyun izleyicilerden büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, etkinlik sonunda oyunculara ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereksinimlerini yerine getirmek adına konserler, seminerler, konferanslar, söyleşiler ve tiyatrolar gibi birçok etkinliği halkımızla buluşturuyoruz. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterileri artarak devam edecek. Yoğun istek üzerine Kadirli'ye tekrar gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum."