Genel merkezi İstanbul’da bulunan Şair Ozan ve Yazarlar Kültür Derneği’nin düzenlediği şiir yarışmasında, "Genç Şair Adayları" kategorisinde Denizli Özel Servergazi Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ergün Sevinç birinci oldu. Sevinç, birinciliği "Özgürlüğün Sesi Cumhuriyet" adlı eseriyle kazanırken "Bayrakta Türk Milleti" eseriyle de jüri özel ödülü aldı.

Küçük yaştan itibaren yazmaya meraklı olduğunu ifade eden Ergün Sevinç, “Yazmak benim en büyük mutluluğum. İleride başarılı bir yazar ve şair olmak istiyorum. Okulumun ve öğretmenlerimin desteğiyle bu hayalimi gerçekleştireceğime inanıyorum.” dedi. Öğrencilerinin elde ettiği başarılardan dolayı büyük sevinç duyduklarını ifade eden Özel Servergazi Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş de, “Öğrencimizin gelecekte ülkemiz adına büyük bir edebiyatçı ve şair olacağını düşünüyorum. Bu konuda her türlü desteği kendisine vereceğiz.” diye konuştu.

Sevinç, aynı derneğin 30 Ocak 2015'te, Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünde düzenlediği, "Akçaabat ve Deniz" konulu liseler arası şiir yarışmasında da Türkiye birinciliği kazanmıştı.