23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Ekinözü Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatrosu çocuklardan büyük ilgi gördü.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” tiyatro gösterisine öğrenciler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Ekinözü Çok Pogramlı Anadolu lisesi konferans salonunu tıklım tıklım dolduran öğrenciler, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’in maceralarını ilgiyle izledi.

Bilal Aydoğu’nun yönettiği ve Parantez İçinde Tiyatro Grubunun tiyatro gösterisi öncesinde konuşan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, bu tür faaliyetlerin, öğrencinin sanatsal gelişimine katkı sağladığını, bu yüzden kültür sanat etkinliklerini her zaman desteklediklerini ve desteklemeye de devam edeceklerini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel “ Ekinözü Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklarımız için çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirterek. “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklarımızı bu yılda bir çocuk tiyatrosu ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile organize ettiğimiz Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro gösterisi çocuklarımızdan büyük ilgi ve alkış toplandı. Biz mutlu belediyecilik tesis etmek için mücadele ediyoruz. Çocuklarımızın neşeleri, sevinçleri siz ailelerini mutlu ediyor, sizlerin mutluluğu ise bizi daha çok mutlu ediyor, yaptığımız işten daha çok zevk alıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda daha güzel projeler gerçekleştirme gayretinde olacağız.”

Oyun sergilendiği anlarda zaman zaman heyecanlanan minikler, alkışlarıyla oyuncuları destekleyerek tiyatroyu çok beğendiklerini ifade ettiler.