Bursa’da yaşayan Bilecik Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 5.’ni düzenlediği Boza Gecesi, Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde dün gece yapıldı.

Bursa Pazaryeri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından "Boza" gecesi önceki gece gerçekleştirildi. Yunus Emre Spor Kompleksi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan geceye AKP Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Öztürk, Pazaryeri Kaymakamı Kadir Apaydın, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, hemşerileri olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan, katıldı.

Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Turan, "Bursamızda 30 bin civarında Pazaryerli insanımız yaşıyor. “Birlikten kuvvet doğar” ata sözünü hiç unutmadan tüm hemşerilerimizi dernek çatı altında toplanmaya ve dernek çalışmalarına davet ediyorum. Bursa mozayiğine kültürel, sosyal ve ekonomik açıdan renk katan tüm hemşerilerimizi kucaklayıp iyi ve kötü günde onlara elimizden geldiğince destek olup üzüntülerini, sevinçlerini paylaşmaktayız. Bu arada içimizden çıkan değerlerimizi, Bursa’mıza ve ülkemize kazandırmak hem sesimizi duyurmak hem de il ve ilçemizi tanıtmak çabası gayreti içindeyiz.” şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Pazaryerli Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da geceye telgraf gönderdi.