Deneyimli oyuncu Necmi Yapıcı’nın yazıp yönettiği ve oynadığı 'Pijamalı Adamlar' adlı komedi oyunu Aliağa Belediyesi’nin Açık Hava Tiyatrosu'nda kapalı gişe oynadı. Murat Ergür, Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Ufuk Yapıcı ve Cem Aksakal gibi sevilen oyuncuların rol aldığı oyun geniş izleyicisi tarafından beğeniyle izlendi.

Bir akıl hastanesinde geçen ve 'kim akıllı kim deli, nasıl ayırt etmeli, içeridekiler mi deli yoksa dışarıdakiler mi' sorularını mizahi bir dille sorgulayan oyun, hiciv yoluyla verdiği mesajlarla dikkat çekti. Günümüzde yaşam koşullarının zorluğundan dolayı insanların delilik sınırında yaşadığını gözler önüne seren oyunda tiyatroseverler kahkaha fırtınasına tutuldu.

Sahnede oyuncuları ayrı ayrı tebrik eden Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, 'İstanbul Meydan Sahnesi' ekibine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar adına Kyme antik kentine ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti. Oyuncular neşeli dakikalar yaşattıkları seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kendilerini Aliağalı tiyatroseverler ile buluşturan Aliağa Belediyesi'ne teşekkür eden deneyimli oyuncu Necmi Yapıcı, "30 gün boyunca Aliağa’ya birbirinden değerli tiyatro oyunlarının, sanatçıların gelmesi demek, Türk tiyatrosuna verilmiş büyük bir destek demek. Verdiği emeklerden ötürü Aliağa Belediyesi kültür sanat danışmanı Volkan Severcan’a da çok teşekkür ediyoruz." dedi.

İzmir seyircisinin gönlünde her zaman ayrı bir yere sahip olduğunu sözlerine ekleyen Yapıcı, "Ben de bir İzmirliyim. Bu nedenle Aliağa benim memleketim sayılır. İzmir’de oyun oynamak her zaman çok güzel, İzmir’in seyircisi çok farklı oluyor. Bugün de Aliağalı seyirciler çok güzeldi, eğlenceli ve enerjikti. Seyirci iyi olduğu zaman biz de kendimizi iyi hissediyoruz." diyerek, Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu'nu tıklım tıklım dolduran tiyatroseverlere teşekkür etti.