Portakal Çiçeği yazar kadrosu, Pozantı’yı Belediye Başkanı Mustafa Çay rehberliğinde gezdi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın da hazır bulunduğu seyahat boyunca ilçenin tarihi ve turistik bölgelerinde gözlem yapar yazar kadrosu bölgede yapılan güncel çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana’da hazırlanıp basılan ve Türkiye geneline dağıtımı yapılan Portakal Çiçeği dergisinin ilçesine gösterdiği özel ilgiye teşekkür etti. Nisan 2014’de yayına başlayan ve üç aylık periyoda yayınlanan şehir kültürü dergisinin bir yıllık yayın hayatında rüştünü ispatladığını belirten Başkan Çay, “Türkiye genelinde dağıtımı yapılan ve online satış kanalları aracılığıyla dünyanın her noktasında rahatlıkla ulaşılabilir hale gelen bir derginin ilçemizin tanıtımıyla ilgili özel bir sayı hazırlayacak olması bizler açısından son derece sevindiricidir. Pozantı yalnızca Adana’nın değil dünyanın en güzel yazlık ve kışlık konaklama noktalarından birisidir ve belediye olarak bu perspektiften bir tanıtım gayretinin içerisindeyiz.” diye konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, ‘Sarıçam Gönüllüleri Derneği’nin yayın organı olan Portakal Çiçeği dergisinin kuruluş amaçları ve felsefesi doğrultusunda başarılı bir yayın çizgisi ortaya koyduğunu belirtti. Başkan Uludağ, “Yola çıkarken Sarıçam’ı yayın çizgisinin odağına koyan Portakal Çiçeği dergisinin ilerleyen sayılarda ortaya koyduğu başarılı yayıncılık onu artık bir Adana markası haline getirdi. Dergi bir yılı geride bırakan yayınlarıyla geldiği aşamada artık önceliğini Adana’nın tanıtımına vermiştir. Yayına gönüllü destek veren tüm yazar, çizer kadrosuna teşekkür ederim.” dedi.

Sarıçam Gönüllüleri Derneği Başkanı ve Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özer, tümü gönüllülük esasına göre emek veren Portakal Çiçeği dergisi yayın kadrosuna teşekkür etti. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın göreve başladığı ilk günden itibaren ilçesinin daha geniş kitleler tarafından tanınması yönünde üstün gayretlerinin gözlemlendiğini ifade eden Özer, “Yayın Kurulu olarak Belediye Başkanımızın bu gayretlerine destek vermek istedik. Adana ve çevre illerde yaşayanlar açısından sıcak yaz aylarında en önemli duraklardan biri haline gelen Pozantı’yı tüm ülkeye tanıtmak gerektiğine inandık. Şehrimiz ve bölgemiz açısından çok önemli olan Pozantı ilçesini her yönüyle ele alacak bir Portakal Çiçeği Pozantı Özel Sayısı hazırlamak istedik. Bu anlamda yazar ailemizi ilçesinde en mükemmel şekilde ağırlayan Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay’a teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.