Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Poyraz Karayel 2 Kasım Çarşamba gecesi fırtına gibi bir bölümle ekranda olacak. Ayşegül'ün kaldığı evde işe başlayan Poyraz'ın planı ne? Bahri baba şimdi ne yapacak? Ayrıntılar haberimizde.

Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizi Poyraz Karayel 66. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, İlker Aksum ve Funda Eryiğit yer alıyor. Poyraz Karayel 66. yeni bölüm fragmanlarında Meltem hapishaneden kurtulurken Poyraz'ın yaşadığı haberini Bahri Baba haber veriyor. Poyraz Karayel 66. yeni bölüm fragmanları ile 2 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor.

POYRAZ KARAYEL 65. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.

POYRAZ KARAYEL 66. BÖLÜM FRAGMANI



Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar ise Meltem’i rahatlatmaya çalışsa da içeride dayanamayacağının farkındadır. Poyraz’ın saldırıyla ilgili keşfettiği ipucu zor bir karar almasına ve İsa’ya zarar verenleri bulmak için en büyük fedakarlığı yapmasına neden olur. Ancak Poyraz’ın atacağı adım başta Ayşegül olmak üzere herkesi şok edecektir.