"Herkes Aynı Hayatta" isimli ilk albümü ile kısa sürede milyonların beğenisini kazanan müzisyen Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" adlı yeni albümünü Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezlerinde imzalayacak. Sevilen sanatçı, hayranları için mini konser de verecek.

9 Şubat Pazar günü saat 13:30'da K.Maraş Piazza'da sevenleri ile bir araya gelecek olan Erdem,  aynı gün saat 17:30'da Şanlıurfalı hayranlarıyla yine Piazza AVM'de buluşacak.

"Olur Ya", "Hakim Bey", "Herkes Aynı Hayatta" ve "Haydi Gel Gidelim" şarkılarıyla geçtiğimiz yıldan beri dillerden ve müzik listelerinin zirvesinden düşmeyen Mehmet Erdem, albümünün çıkış şarkısı "Acıyı Sevmek Olur Mu?"  adlı eserin yanı sıra,  Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi", Sertab Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm", Barış Manço'nun "Gibi Gibi", İlhan Şeşen'in "Bir Ucuz Gitar", Erkin Koray'ın "Aşkımız Bitecek", Fatih Erdemci'nin "Ben Ölmeden Önce" ve Tanju Okan'ın "Kadınım" şarkılarını da kendine has yorumuyla sunuyor.

Mehmet Erdem kimdir?

1978 Manisa doğumlu olan Mehmet Erdem , aslen Malatya Arapgir'lidir Bir süre İzmir'de yaşayan Erdem, Ortaöğrenimini İzmir Fen Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandı ve Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.Sanatçının müzikle ilgisi, klarnet icracısı babası ve bağlama icracısı dayısı sayesinde çocuk yaşlarında başladı. Mehmet Erdem'in ilk çaldığı enstrüman 5 yaşındayken sahip olduğu mandolindi. Sanatçı daha sonra bağlama, ud ve cümbüş de çalmaya başladı.

”˜'Çalgı Çengi'', ”˜'Memleket Meselesi'', ”˜' Sizi Seviyorum'', ”˜' Polis'', ”˜' Avrupa Avrupa'', ”˜'Leyla ile Mecnun'' ve ”˜'Sınıf'' gibi birçok dizi ve filmin müziklerine imzasını atan Mehmet Erdem,  2012 yılında yayınladığı 'Herkes aynı hayatta' adlı albümünün çıkış şarkısı 'Hakim bey'  ile kısa sürede büyük çıkış yaptı.