Bursa'da görev yapan Cumhuriyet Savcısı Muhammet Zeki Bayraktar, 'Ben de Vurdum Ölümü' isimli şiir kitabının genişletilmiş baskısını çıkardı. Savcı Bayraktar, "Kitabımda özetle; ölümün her insan için gerçek olduğu, öldükten sonra bir hayatın bizi beklediğini anlattım." dedi.

Kitabın ikinci baskısının Bursa Anadolu Medya Yayıncılık tarafından piyasaya çıktığını belirten Cumhuriyet Savcısı Muhammet Zeki Bayraktar, meslek hayatında insanlarla olan diyalogları nedeniyle birçok olayları gördüğünü söyledi. Bayraktar, şiir yazmaya ortaokul yıllarında başladığını belirterek, şunları kaydetti: "Mesleğim gereği insanlarla hep yüz yüzeyim. Şiirlerimi genelde ilham geldiğinde hemen kalem, kağıdımı alıp yazıyorum. Şiirlerimin çoğu hece vezniyle yazılmış şiirler. Genellikle aşk şiirleri, ilahi aşk, bunun tezahürü olan insanlara, doğaya olan aşk ve toplumsal bazı olaylarla ilgili şiirler yer alıyor bu kitapta yer alıyor. İlk kitabım 60 olan sayfa sayımı ikinci kitabımda 30 sayfa daha ekleyerek, 90 sayfa olarak çıkardım."

Şairliğin, yüreğin hiç susmamacasına dillenişi olduğunu vurgulayan Bayraktar, "Hiçbir şair yürek titreyişini, yüreğin sese dönüşen yazısını susturamazsınız. Yüreğin sese dönüşü, yani has ve samimi şiir ‘insanca’ gören duyan, düşünen, söyleyen, yazanların sayesinde bu gökkubeyi hep çınlatacak." dedi. Şiir severlerin ve kamu kurumların kitabına ilgi göstermesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bayraktar, yeni şiirlerini yazmaya devam ettiğini, üçüncü kitabı için hazırlığa başladığını dile getirdi.