Çankırı Güneş İlkokulu öğrencilerinden Reyhan İzmirlioğlu, 'Sizin Gözünüzden TBMM' konulu kompozisyon dalında Türkiye 3'üncüsü oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelindeki resmi ve özel okulların öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Sizin gözünüzden TBMM' konulu resim ve kompozisyon yarışmasına gönderdiği kompozisyonla Türkiye 3'üncülüğüne layık görülen Güneş İlkokulu 4-C sınıfı öğrencisi Reyhan İzmirlioğlu, Okul Müdürü Muzaffer Derelli ve sınıf öğretmeni Nusrettin Kaltar tarafından altınla ödüllendirildi.

Bu tür yarışmalara en çok katılan okullardan biri olduklarını vurgulayan Okul Müdürü Muzaffer Derelli, birçok yarışmada il birincisi olmaya hak kazandıklarını belirtti. Derelli, bu sefer daha farklı bir yarışmada Türkiye çapında derece yaparak çok güzel bir başarıya imza attıklarını söyleyerek, öğrencisi Reyhan İzmirlioğlu’nu tebrik etti. Kompozisyonunda demokrasi öğesini ön plana çıkartarak TBMM’yi 'Türkiye’nin Demokrasi Beşiği' olarak kurgulayan İzmirlioğlu, ailesi ile birlikte 14 Haziran 2015 Pazar günü saat 14.30’da Meclis’te düzenlenecek ödül törenine katılacak.