Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen ve Türkiye’de ortaokullar arası yapılan 'Sizin Gözünüzden Türkiye Büyük Millet Meclisi' konulu kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi olan Bafra Fatih Ortaokulu öğrencisi İrem Kefeli’yi Bafra Kaymakamı Halis Arslan makamında ağırladı.

Başarılı öğrenci İrem Kefeli Kaymakam Arslan’a, "Bir bahar sabahı, Takvimler Nisan’ın 23’ünü gösteriyor. Mutlu ve huzurlu bir güne merhaba demenin sevincini yaşıyorum. Kendimi her günden daha da fazla özgür ve hür hissediyorum. Güneş tam yerinden henüz doğmamış, karşı tepeleri aşıp üzerimize doğmasını bekliyorum gibi dizelerle kompozisyonumu yazdım ve katıldım. Bu yarışma da çok umutluydum ve sonuçta Türkiye birincisi oldum. Bu güzel duygularımı anlatmak için öğretmenlerimle birlikte sizi ziyaret ettik.’’ dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise "Böylesine güzel bir yarışmaya girip ve hazırlanman konusunda ilçemize güzel bir gurur yaşattın. Bu başarını bir daha ki seneye de devam ettirip güzel sonuçlar almanı bekliyoruz.’’ diyerek başarılar diledi.