Hatay'ın İskenderun ilçesinde demir-çelik fabrikalarında çalışan işçilere iş güvenliği konusunda eğitici tiyatro gösterimi sunuldu.

Can sıkıcı, esneten, dinleyenleri uyuklatan iş güvenlği seminerlerinin çok fazla işe yaramadığının farkında olduklarını anlatan Yazıcı Demir Çelik Genel Müdürü Osman Gözükara, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlediği tiyatro ile iş güvenliği konusunu çok farklı bir şekilde anlatmayı tercih etti. Sıkıcı, anlaşılması güç ve uyuklatan iş güvenliği seminerlerine son veren Yazıcı Demir Çelik’in çalışanlarına yönelik düzenlediği kahkaha garantili, öğretici ve eğitici tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.
Sahne işte ve Focus Eğitim tarafından verilen drama gösterisiyle iş güvenliği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Yazıcı Demir Çelik, yaklaşık 70 dakika süren drama gösterisinde tüm çalışanları hem eğlendirdi hem de çok riskli bir sektör olan demir çelik sektöründe çalışanların uyması gereken kuralları anlamalarını ve öğrenmelerini sağladı.