Türk sinemasının en meşhur oyuncularından Türkan Şoray, ziyarete geldiği Muğla'nın Menteşe Belediye Başkanlığı'nda nikah şahidi oldu. Haluk Erdin ile Fatma Gökova çiftine mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını geline verdi.

Yeşilyurt Mahallesi'nde yakında çekimi başlayacak olan sinema filmi için Menteşe'ye giden Şoray, Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmada, "Menteşe, harika bir yer. İnsanıyla, doğasıyla eşsiz bir ilçe. Burada olmaktan ve Yeşilyurt'ta film çekmekten dolayı ayrıca mutluyum ve heyecanlıyım." dedi. Başkan Gümüş ise, "Sizlerin filmleriyle büyüdük. Siz gerçek anlamda Türk sinemasının sultanısınız. Ben de sizin bir hayranınızım. Belediye olarak, çekimlerini yapacağınız sinema filmi için destek vermeye her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.

Genç bir çiftin nikah kıymak için geldiği belediyede bir de sürpriz yaşandı. Türkan Şoray'ı gören Erdin ile Gökova çifti, nikah şahidi olmasını istediler. Genç çifti kırmayan Şoray, Gümüş'ün kıydığı nikahın şahidi oldu. Ziyarette kızı Yağmur Ünal'ın yalnız bırakmadığı Şoray'ın, filmin yönetmenliğini yapacağı öğrenildi. Film de kızı Ünal da rol alacak.