Türkiye Yazarlar Birliği’nin geleneksel hâle getirdiği şubeler buluşması bu yıl Kahramanmaraş’ta yapılacak. 8. Şubeler Buluşmasına TYB genel merkezinden ve 12 şubeden temsilciler katılacak.
    
Şubeler buluşmasında Türkiye Yazarlar Birliği’nin ülke çapında yaygın şubeleri ile genel merkezin faaliyetlerini uyumlaştırmak yanında önümüzdeki faaliyet döneminde öncelik verilecek konular üzerinde duruluyor.
    
Şubeler Buluşması, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle, Kahramanmaraş Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı kapsamında, TYB Kahramanmaraş Şubesinin ev sahipliğinde 29-30 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.
    
Toplantıya TYB Onursal Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Genel Merkez Yöneticileri, Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Bursa, Erzurum, Trabzon, Şanlıurfa, Gaziantep, Kayseri, Sakarya, Adıyaman şubeleri temsilcileri ile birlikte çok sayıda yazar-şair katılacak.
    
Bu kapsamda Kitap ve Kültür Fuarı vesilesiyle de TYB üyesi 50’ye yakın yazar-şair tarafından imza günleri, panel, konferans gibi çeşitli faaliyetlerde bulunulacak.