Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenen Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’nda yazarlarla yapılan söyleşiler devam ediyor.
 
Kahramanmaraş Fuar Merkezi(KAFUM)’nde 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 15.30’da kapılarını kitapseverlere açan Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı süresince gerçekleştirilen söyleşi, panel ve konferanslarda kitapseverler sevdikleri yazarlarla buluşma imkanına kavuştular.
 
28 Ekim 2016 Cuma günü saat 13.00’te Hacı Bayram Karaçor Fuar Söyleşi Salonu’nda  ‘’İnsani Yön Veren Değerler’’ konusunda Turgay Güler ise saat 14.00’te ‘Söyleşi’ konusunda okurlarıyla bir araya geldiler.
 
29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 13.00’te İsmail Kılıçarslan,Furkan Çalışkan ve Yusuf Genç’in katılımı ile ‘Söyleşi  Programı’ gerçekleştirildi.
 
Saat 14.00 ise ‘Suriye Bizim Neyimiz Olur’ konulu panelde Dr. Mehmet Doğan moderatörlüğünde Prof Dr. Musa Kazım Arıcan ve Prof. Dr. Mustafa Orçan konuştular.

HABER FOTOĞRAFLARI
 
Türkiye Yazarlar Birliği’nce gerçekleştirilen ‘15 Temmuz’da Aslında Neler Oldu’ konulu panelde ise Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, Türkiye Yazarlar Birliği Kahramanmaraş Şube Başkanı Öğr. Gör. İsmail Göktürk, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesinden Gazeteci Yazar Anadolu Ajansından Bünyamin Yılmaz, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesinden Gazeteci Yazar Akit Gazetesinden Gülşen Koçak ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesinden Gazeteci Yazar Demirhan Kadıoğlu panelist olarak yer aldılar.
 
30 Ekim 2016 Pazar günü saat 13.00’te Berna Olgaç okurlarıyla söyleşirken, saat 18.00’de Memduh Atalay, Kültür ve Gençlik konusunda okurlarıyla buluştu.
 
31 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 15.00’te Yahya Türkeli ‘Çocuk Kitapları ve Okuma Alışkanlığı’ konusunda kitapseverlerle buluştu.
 
Saat 14.00’te Eğitimci Yazar Ramazan Avcı ‘’Şiirimizde Aşk Teması ve Gündemi Aşk Olan Bir Şair: Bahattin Karakoç’’ konusunda kitapseverlerle söyleşti.
 
Yazar Hikmet Anıl Öztekin Sabancı Kültür Merkezinde kitapseverlerle buluşurken, Tarihçi Yazar Mehmet Işık'ın katılımıyla "Teşkilat-ı Mahsusa ve Türkiye’nin Geleceği" adlı bir söyleşi gerçekleştirildi.