İZMİR (İHA) – İzmir’in Urla ilçesinde 1. Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması düzenlendi.
Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun medya sponsorluğunda Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü ve Orkestra Şefliği Ana Bilim Dalı iş birliğiyle düzenlenen 1. Tanju Okan Pop Müzik Beste yarışması etkinlikleri kapsamında Urla Cumhuriyet Meydanında “Bu Fırsat Kaçmaz” programı canlı yayınlandı.
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar “Tanju Okan bizim önemli bir değerimiz. Tanju Okan onurla, gururla Urla’lıyım diyordu. Biz de onu anmak için bu sene bir beste yarışması yapalım ve gelecek nesillere yeni bestekârlar hediye edelim istiyoruz. Bugünde burada yine Tanju Okan’ı anıyoruz, aynı zaman da kendisi deniz aşığıydı ve bugün Tanju Okan yat yarışları da başladı. Mutlu ve keyifliyiz.” Açıklamasında bulundu.
TRT sunucu ve spikeri Hakan Urgancı’nın sunduğu etkinliğe Urlalılar yoğun ilgi gösterdi. Program süresince Urla halkı Tanju Okan şarkıları söyleyip dans ettiler.
Etkinliğin son gününde TRT “Bu Fırsat Kaçmaz” ekibi 22 Mayıs 2016 Pazar günü 15.00 – 17.00 arası Urla Cumhuriyet meydanında Urlalılar ile buluşacaklar.