Onikişubat Belediyesi’nin eğitime katkı amacıyla hayata geçirdiği Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Okur Yazar Buluşması programının bugün ki durağı 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu oldu. Program kapsamında yazar Vehbi Vakkasoğlu minik hayranlarıyla bir araya geldi.

Öğrencilerin bulunduğu programa okul yönetimi ve öğretmenler de eşlik etti. Öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan yazar Vehbi Vakkasoğlu’na okul yönetimi tarafından çiçek takdim edildi.

Miraç Kandili nedeniyle öğrencilere şükür secdesini anlatan Vakkasoğlu, şükretmenin önemine dikkat çekti. Böyle özel bir günde öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğu ve huzurunu yaşadığını ifade eden yazar, öğrencilerin Miraç Kandilini kutladı. Öğrencilere her zaman karşılarına çıkan olaylar sonucunda olumlu ya da olumsuz her ne olursa olsun Allah’tan geldiğine inanmaları gerektiğini belirten Vakkasoğlu, “ şükretmekten ve tevekkül etmekten asla vazgeçmeyin” dedi.

Konuşmasının ardından öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbetine devam eden Vakkasoğlu, sorulan her soruya tek tek yanıt vermeye çalıştı.

Program sonunda yazar Vehbi Vakkasoğlu öğrencilere imzalı kitaplarından hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi