54. Uluslararası Bursa Festivali’nde gerçekleştirilen ‘Türk Sanat Müziği Gecesi’, yoğun yağmura rağmen Bursalı sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Selma Başak, Elif Güreşçi, Zekai Tunca, Yaşar Özel ve Serap Mutlu Akbulut gibi sanatçıların sahne aldığı konseri, sanatseverler yağmur altında takip etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘54. Uluslararası Bursa Festivali’, coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. Konser, şef Nusret Parmaksız’ın yönetiminde birbirinden değerli Türk Sanat Müziği sanatçılarını Bursa’da ağırladı. Konserde usta sanatçılar Selma Başak, Elif Güreşçi, Zekai Tunca, Yaşar Özel ve Serap Mutlu Akbulut Bursalı sevenleriyle bir araya geldi. Keyifli bir geceye adını yazdıran konserde, sanatseverler yoğun yağmura aldırmadan ilgiyle izledikleri sanatçılara alkışlarıyla destek verdi. Konseri takip edenler, şemsiyelerinin altında sanatçıların eserlerine eşlik ettiler. Bazı vatandaşlar da giydikleri yağmurluklarla konseri izlediler.

Konser alanını dolduran sanatseverler, ‘Benzemez Kimse Sana’, ‘Ada Sahillerinde Bekliyorum’, ‘Seninle Tattım Ben Her Mutluluğu’ ve ‘Yıldızlara Baktırdım Fallarda Çıkmıyorsun’ gibi en çok sevilen şarkıları sanatçılarla birlikte seslendirdiler. Usta sanatçı Erdinç Çelikkol da konseri izledi.