Kayseri il Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosunun verdiği ‘Yeşilçam şarkıları konseri’ dinleyenlere hem nostalji yaşattı hem de büyüledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen konseri, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Erdoğan Aygenç, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, eski koro şefi ve hocalardan İsmail Ediz, davetliler ile salonu tamamen dolduran sanatseverler dinledi. İki bölümden oluşan, 22 şarkının koro ve solo olarak seslendirildiği konseri koro şefi Hatice Öztürk Sarıkaya yönetti. Koro şefi Sarıkaya, özellikle bazı duygusal ve hareketli sevilen eserleri, unutulmaz filmlerinden kesitler eşliğinde salonu dolduran sanatseverlere de eşlik ettirdi.

Yaklaşık 2,5 saat süren konserin finalinde ‘Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini, İçin için yanıyor yanıyor bu gönlüm, Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak ve Fesuphanallah’ isimli eserleri seslendirdi. Dinleyenlerin ayakta eşlik ettiği konserin finali yoğun istek üzerine tekrarlandı.

Konserden sonra vali yardımcıları ve il müdürü hem koro şefi Hatice Öztürk Sarıkaya’yı hem de koroda bulunanları kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.