Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Grubu, ilk konserini verdi.

Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyüp Çelikoğlu, konserin Türk Halk Müziği ve oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği’yle (ATHEM-DER) işbirliği yaparak, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda konserin gerçekleştirildiğini söyledi. Çelikoğlu, çalışma günlerinin sayısını artırarak koronun daha iyi seviyeye gelmesi için çaba göstereceklerini, ciddi çalışmanın yararını gördüklerini, çalışmalarını yoğunlaştırarak daha çok kitleye seslerini duyurmayı hedeflediklerini ifade etti.

ATHEM-DER Başkanı Ramazan İnal ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Çelikoğlu, “Konserde Gençlik Merkezi’nin kursiyerleri yer aldı. Ekibimizi iyi bir şekilde hazırlayan Ramazan İnal’a teşekkür ediyorum. İlk konser tecrübemiz oldu. Deneyim kazandıkça, koroyu güçlendireceğiz ve izleyici sayasının artmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

Çelikoğlu, daha önce Konya’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışması’nda dereceye giren korunun gelecekte daha önemli başarılara imza atacağını sözlerine ekledi.