Yazdığı Kişisel Gelişim Kitaplarıyla tanınan, aynı zamanda Haber46.com sitemizde de yazılar yazan NLP Uzmanı Yusuf Yeşilkaya tarafından Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velilerine "Mutlu Aile Başarılı Çocuk" konulu  konferans verildi.

Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlik Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hacı Ali Kulaç İslam Medeniyetine katkı yapanlar için indirilen hatimin duasını yaptı. 

Ardından okul korosu tarafından seslendirilen ilahiler dinleyenleri mest etti. Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından sahneye çıkan Yusuf Yeşilkaya tarafından "Mutlu Aile Başarılı Çocuk" konulu  konferans verildi.

Yeşilkaya "gecenin bu saatinde buraya gelerek aile mutluluğu ve çocuklarının başarısı için zamnalarını ayıran aileleri alkışlatmakla" başladığı konferansında mutlu ailenin sırlarını anlattı. 

Konferansın ardından Yusuf Yeşilkaya "Gönülden İste Yeter, Yüreğin Gücü ve Bedel Öxdemeden Asla" isimli kitaplarını imzaladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ