AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde yeni açılan Türk Kızılay’ı şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Demirci, ziyarette, Türk Kızılay’ın savaşta ve barışta insanların yardımına koşarak önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Kızılay’ın yalnızca ülke sınırlarımızda değil tüm dünyada örnek oluşturacak insani yardımlarda bulunduğuna dikkati çeken Demirci, “Kızılay bizim millet olarak gurur duyduğumuz, Türkiye ve tüm dünyaya yardım eli uzatan çok önemli bir kuruluşumuz. Pazarlardaki çalışmaları da yakından takip eden birisi olarak şunu söylemeliyim ki; Pazarlar Şubesi yeni açılmasına rağmen Kızılay’ın en çalışkan şubelerinden birisi olacaktır. Bugüne kadar Kızılay’da emeği geçen ve yardımda bulunan herkese de teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm halkımızı Kızılay’a bağışta bulunmaya davet ediyorum. Büyük emekler sarf ederek İlçemize Türk Kızılay şubesini kazandıran Kamil Ünal Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.
Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Demirci, daha sonra Pazarlar Türk Kızılay’ı Şubesi Başkanı Kamil Ünal’dan Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Türk Kızılay’ı Pazarlar Şube Başkanı Kamil Ünal ise, “Türk Kızılay’ı Pazarlar Şubesi olarak hayırlı olsun ziyaretine gelerek bizleri onurlandıran Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci’ye teşekkür ederiz” diye konuştu.(MB-EFE)