AK Parti’nin, ’Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları Toplantısı’, milletvekilleri ve İl Genel Meclisi Başkanı’nın katılımıyla Yoncalı Mercan Termal Otel’de yapıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "AK Parti teşkilatları olarak tüm unsurlarımızla şehrimiz ve insanımız için önemli çalışmalar yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.
Yemekli toplantıya AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel, Ahmet Tan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti ilçe başkanları ve AK Partili İlçe belediye başkanları katıldı.
Başkan Çetinbaş, AK Parti’nin hizmet demek olduğunun altını çizerek, "AK Parti demek hizmet demek, kalite demek. Vatandaşla omuz omuza olmak demek. Kurucu Genel Başkanımız ve liderimiz Cumhurbaşkanımızın sürekli belirttiği gibi milletin efendisi değil hizmetkarı olmak demek" şeklinde konuştu.
Milletvekillerine, belediye başkanlarına ve ilçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Çetinbaş, "Fedakarca yapmış olduğunuz çalışmalar, vermiş olduğunuz hizmetler ve en önemlisi göstermiş olduğunuz uyum, birlik ve beraberlik için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızın tüm unsurları olarak uyum içinde, birlik beraberlik içinde çok önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz. İnşallah bunları artırarak devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı. (EFE)