Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anne ile oğlu aynı hastanede bypass ameliyatı oldu. 2 hastanın da ameliyatları başarılı bir şekilde geçti ve sağlık durumları oldukça iyi olduğu bildirildi.
DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Klinik Şefi Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, “İki yıl kadar önce DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde üç damar koroner bypass yapılan Kifayet Yıldız isimli hastamızın, 37 yaşında ki oğlu Mustafa Yıldız’a da beş damar koroner bypass ameliyatını gerçekleştirdik. Anne ve oğul hastalarımızı şifaya kavuşturmaktan mutluyuz. Kalp damar Cerrahisi Kliniği ve Yoğun Bakım Ünitesi olarak güçlü bir ekibe sahibiz” dedi.
İsimleri açıklanmasını istemeyen anne ve oğlu, bu türlü önemli ameliyatların Kütahya’da gerçekleşmesinde emeği geçen başta, Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, Op. Dr. Engin Akgül, Op. Dr. İbrahim Fevzi Özdomaniç, Op. Dr. Asiye Aslı Gözüaçık, Op. Dr. Nurhayat Bircan, Op. Dr. Sinan Erkul, Op. Dr. Gülen Sezer Alptekin’e müteşekkir olduklarını belirttiler. (EFE)