Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Kamil Uçan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun eğitime verdiği destekler dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundular.
Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Kamil Uçan, son 2 yıldır düzenlenen ’ortaokullar ve liseler arası zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller için kitap okuma’ etkinliğine belediyenin üçüncü kez destek vereceğini kaydetti.
Uçan, yarışma için desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür ederek, şehirde kitap okuma alışkanlığının arttırılması için yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu,"Belediye Başkanı olarak bu şehrin geleceği olan çocuklarımızın her anlamda iyi birer birey olmaları için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Biz büyükler küçüklere örnek olduğumuzun bilinciyle çok çalışıyoruz. Bizler çalışalım ki küçükler de bizleri birer rol model alıp üretsin, çalışsın ve okusun. Biz bu düşüncesiyle projelerimizi gerçekleştiriyoruz.Günlük rutin işlerimiz arasında mutlaka kitap okuma alışkanlığımız olmalı ve okuyan, araştıran, bilgi sahibi olan kültürlü nesiller için bunu da küçük kardeşlerimize aşılamalıyız.Bu konuda hakkında biz belediye olarak her zaman destek olacağız" diye konuştu. (EFE)