Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi, muhtaç vatandaşlara erzak yardımında bulunuyor. Sevgi Çarşısı kanalıyla tespit edilen ailelere Ramazan ayının başında 1 ay boyunca tüm mutfak ihtiyaçlarının karşılanacağı yardım paketleri ulaştırılacak.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlılılar’a seslenerek, Ramazan ayının sonuna bırakılan fitre ve zekatların bugünlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının daha doğru olacağını söyledi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Geçtiğimiz yıl tüm mahallelerde iftar programı düzenlemiştik. Bu sene sadece 3 iftar programı yaparak ailelere Ramazan yardımı yapmanın daha doğru olacağını düşündük. Sevgi Çarşısı kanalıyla tespit edilen ailelerimize 1 ay boyunca yetecek erzak yardımı yapacağız. Bu arada vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Genel olarak benimde ihmal ettiğim bir konu var. Fitre ve zekatlarımızı bayrama yakın dönemde veriyoruz. Halbuki bugünlerde vereceğimiz fitre ve zekatlar ailelerimize katkı sunacak, ihtiyaçlarına bir nebze olsun çare olacaktır. Bu konuda halkımızın duyarlı olmasını istiyorum" dedi. (EFE)