Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçedeki amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.
İlçede faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül Spor, Gediz Gençlik Spor, Muhipler Fatih Spor, Dayınlar Spor ve Gediz Gücü Spor kulüpleri başkanları ile bir araya gelen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, spor kulüplerinin sorunlarını dinleyerek çözüm yoları aradı ve bir miktar maddi destekte bulundu.
Belediye Başkanı Saraoğlu, yaptığı konuşmasında, “Belediye olarak spor kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaşması adına spora yönlendirmeliyiz. Çıtayı daha yükseklere çıkarmak adına hep birlikte çalışacağız. Böyle güzel bir görev üstlenen bu spor kuruluşlarının imkansızlıklar içerisinde boğuştuklarını biliyoruz. Bu bakımdan kurum, kuruluş ve imkanı olan her vatandaşımızın elinden gelen desteği vermesini istiyoruz. Sahalarımızın ve spor tesislerimizin bakımlarını da rutin olarak yapıyoruz. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.
Amatör Spor Kulüp Başkanları da Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na kulüplerine ve amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.(MA-EFE)