Gediz Organize Sanayi Bölgesi’ne (GOSB) 500 adet ağaç fidanı dikildi.
Gediz Selçuklu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi TEMA Ekibi ve Çevre Kulübü öğrencilerinin “Bir dikil i ağacımız olsun” kampanyası çerçevesinde Gediz Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmasında 500 adet çam ve sedir fidanı toprakla buluşturuldu ve can suyu verildi.
Fidan dikme etkinliğine Gediz Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sabri Perşan, Selçuklu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi TEMA Ekibi ve Çevre Kulübü öğrencileri, Gediz TEMA İlçe Sorumlusu Halil İbrahim Başoğul, doğa ve çevre gönüllüleri katıldı.
Yapılan fidan dikiminin ardından konuyla ilgili bilgi veren Gediz TEMA İlçe Sorumlusu Halil İbrahim Başoğul, “TEMA olarak Gediz Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yaptığımız ağaçlandırma etkinliğimiz sonunda 500 adet çam ve sedir fidanı toprakla buluştu. “Bir dikil i ağacımız olsun” diyerek yola çıktığımız etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz.
Öncelikle bize ev sahipliği yapan Gediz Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sabri Perşan’a teşekkür ederim. Kendisinin personeliyle birlikte bu güne kadar Gediz OSB’de 20 binin üzerinde fidan diktiğini biliyoruz. Doğa ve çevreye katkıları olan tüm kurum ve kuruluşlar ile emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. (MA-EFE)