Görme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın önemli bir yıldızlarından biri olan Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyü doğumlu Recep Aydeniz, 6 yıl önce Hisarcık Kaymakamlığı tarafından kendisine verilen dizüstü bilgisayar desteğini boşa çıkarmadı.
Kutluhallar köyü doğumlu olan ve 2010 yılında Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesinde öğrenime başlayan görme engelli Recep Aydeniz’e o yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hediye edilen dizüstü bilgisayar eski Hisarcık Kaymakamı Hakan Şeker tarafından verilmişti.
6 yıllık süre zarfında başarılı performansıyla Görme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın önemli yıldızlarından biri haline gelen ve son Paralimpik Olimpiyatlarında beşinci olan Milli Takımında oynadığı futbolla göz dolduran Recep Aydeniz, halen Merkezefendi - Arif Yalınkaya İlkokulunda memur olarak çalışıyor ve Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü B1 Futbol Takımı’nda da futbol hayatını sürdürüyor.
Milli sporcu Aydeniz, Hisarcık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 6 yıl önce kendisine verilen dizüstü bilgisayar desteğini hiçbir zaman unutmadığını ve Kütahya’lı olmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. (MA-EFE)